Vraag en antwoord.

Staat je vraag er niet tussen?
Neem dan contact met ons op.

  • 085 130 5821‬
  • info@internetmakelaar.nl

Contact opnemen

Antwoord op onze veelgestelde vragen.

Ja. Je kunt ons via internet, telefoon of WhatsApp bereiken. Met allerlei vragen kun je bij ons terecht.

Het bedrag van € 849,00 is inclusief. Je betaalt een vast bedrag en er komen geen nadere kosten bij.

Ja, Internetmakelaar werkt in geheel Nederland.

Wij doen vrijwel alles voor de verkoop van jouw huis. Het enige wat jij hoeft te doen is de verkooptekst schrijven en de bezichtigingen. Wij denken dat jij dit heel goed kunt: jij kent je huis immers het beste! Wij zorgen voor plaatsing op onder andere Funda.nl en Facebook, professionele fotografie en video’s, promotiemateriaal, juridische hulp, etc.

Zodra wij een bod krijgen op jouw huis, nemen wij contact met je op en bespreken wij het bod. Op het moment dat je reageert op het bod, ben je in onderhandeling met een potentiele koper. Wij voeren voor jou de onderhandeling, maar jij bepaalt.

Als jij en de koper het eens zijn over de prijs, de datum voor overdracht van de woning en eventuele voorbehouden, zorgen wij voor de koopovereenkomst.

In de wet is bepaald dat de koop van een woning door een particulier schriftelijk moet worden aangegaan. Alle afspraken moeten op papier worden gezet in een door beide partijen ondertekende koopovereenkomst. Bevestigingen per e-mail of Whatsapp vallen hier niet onder.

Na het tekenen van de koopovereenkomst heeft de koper een wettelijke bedenktijd van 3 dagen, waarbinnen de koper alsnog van de koop af kan komen, zonder opgaaf van reden.